Trouwen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Hoe fantastisch is het als jullie

nog vaak kunnen nagenieten van jullie trouwdag met prachtige foto’s.

Voor de bruiloft

Voorafgaand aan de bruiloft kom ik graag bij jullie op bezoek voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie plannen en ideeën voor jullie trouwdag ! Het belangrijkste bij bruidsfotografie is dat het klikt tussen het bruidspaar en de fotograaf. Tijdens het gesprek kunnen jullie nog meer werk van mij zien. Zo krijgen jullie een extra goede indruk van wie ik ben en ik krijg een goede indruk van wie jullie zijn en waar jullie naar op zoek zijn.


Tijdens de bruiloft

Omdat jullie huwelijk één van de belangrijkste dagen uit jullie leven is, zorg ik er altijd voor dat ik ruim op tijd aanwezig ben op de afgesproken locatie. Tijdens deze dag ben ik vaak in jullie buurt aanwezig om de speciale momenten vast te leggen. Jullie hoeven je niet druk te maken om mij, op deze manier kan ik het beste jullie prachtige trouwdag vastleggen. Tijdens de fotoreportage van jullie samen zorg ik dat jullie helemaal ontspannen op de foto staan. Het is vaak het eerste moment dat jullie samen zijn en kunnen geniet van elkaars aanwezigheid.


Na de bruiloft

Als de bruiloft er op zit is het aan mij de taak om alle foto’s te gaan selecteren en bewerken. Zelf ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar de foto’s, daarom kunnen jullie binnen één week al een kleine preview ontvangen via WeTransfer ! Het is mijn streven om alle foto’s binnen vier weken aan te leveren op een luxe usb-stick, zodat jullie samen nog heerlijk kunnen nagenieten van deze geweldige dag.

Galerij


Het boeken van een fotoshoot betekent dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto’s op mijn website en/of social media. Als je dit liever niet wilt, meld dit dan graag tijdens het boeken van een fotoshoot. Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.