Cake smash

Met een cake smash maak je de allereerste verjaardag

van je kindje extra bijzonder !

Voor de fotoshoot

Mail of bel mij voor het reserveren van een cake smash. We gaan samen opzoek naar een beschikbare datum en tijd. Vaak worden de foto’s van de cake smash fotoshoot gebruikt voor de verjaardagsuitnodigingen of op de taart, zorg daarom voor dat je op tijd je afspraak maakt.


Tijdens de fotoshoot

We maken eerst een aantal foto’s zonder taart en daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en je kindje mag de taart gaan eten met de handjes en natuurlijk mag er ook mee gespeeld worden.


Na de fotoshoot

Na afloop van de fotoshoot zal ik een eerste selectie maken van de foto’s. Deze foto’s upload ik voor jullie in een persoonlijke galerij, deze is afgeschermd met een wachtwoord. In deze galerij kunnen jullie een selectie maken van jullie favoriete foto’s. Wanneer de selectie bij mij binnen is ga ik de beelden netjes bewerken en krijgen jullie ze meestal binnen 2 weken nadat de selectie is doorgegeven.

Prijzen

Cake smash
exclusief taart

€100

Maximaal 3 personen

Excl. mega cupcake

8 bewerkte foto’s

30 minuten

Verstuurd via WeTransfer

Cake smash
inclusief taart

€150

Maximaal 3 personen

Incl. mega cupcake

10 bewerkte foto’s

30 minuten

Verstuurd via WeTransfer

Extra foto’s

Eén extra foto kost €7,50

Vijf extra foto’s kosten €35,-

Tien extra foto’s kosten €65,-

Verstuurd via WeTransfer

Galerij


Het boeken van een fotoshoot betekent dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto’s op mijn website en/of social media. Als je dit liever niet wilt, meld dit dan graag tijdens het boeken van een fotoshoot. Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.