Familie

Samen zijn met je familie is nog nooit zo belangrijk geweest als nu.

Ik leg jullie bijzondere band graag vast op beeld.

Voor de fotoshoot

Mail of bel mij voor het reserveren van een familie shoot. We gaan samen opzoek naar een beschikbare datum en tijd. Wanneer we een datum hebben gevonden, bespreken we mogelijke locaties waar de foto’s gemaakt zullen worden.


Tijdens de fotoshoot

We spreken af op de locatie waar we gaan fotograferen. Samen gaan we de omgeving verkennen en opzoek naar de mooiste plekken. Tijdens de fotoshoot maak ik niet alleen de groepsfoto’s. Natuurlijk fotografeer ik de gezinnen ook apart en andere combinaties. Indien het gewenst is maak ik ook portretfoto’s.


Na de fotoshoot

Na afloop van de fotoshoot zal ik een eerste selectie maken van de foto's. Deze foto's upload ik voor jullie in een persoonlijke galerij, deze is afgeschermd met een wachtwoord. In deze galerij kunnen jullie een selectie maken van jullie favoriete foto's. Wanneer de selectie bij mij binnen is ga ik de beelden netjes bewerken en krijgen jullie ze meestal binnen 2 weken nadat de selectie is doorgegeven.

Prijzen

Gezin

€150

Maximaal 5 personen

10 bewerkte foto's

60 minuten

Verstuurd via WeTransfer

Familie

€195

Maximaal 10 personen

10 bewerkte foto's

60 minuten

Verstuurd via WeTransfer

Extra foto's

Eén extra foto kost €7,50

Vijf extra foto's kosten €35,-

Tien extra foto's kosten €65,-

Galerij


Het boeken van een fotoshoot betekent dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto’s op mijn website en/of social media. Als je dit liever niet wilt, meld dit dan graag tijdens het boeken van een fotoshoot. Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.