Newborn

De eerste dagen na de geboorte gaan zo snel voorbij.

Daarom is het extra belangrijk om deze goed vast te leggen.

Voor de fotoshoot

Het is handig om tijdens de zwangerschap al een reservering te maken. Zodra de baby is geboren neem je contact op voor het maken van de definitieve afspraak voor de newborn shoot. Het liefste fotografeer ik baby’s tussen de 8 en 14 dagen.


Tijdens de fotoshoot

De duur van de shoot hangt af van de baby, gemiddeld zal dit 1 tot 1,5 uur zijn. Zorg ervoor dat de kleine altijd van te voren een schone luier en/of de voeding heeft gehad, zodat hij/zij daarna heerlijk in slaap kan vallen. De woonkamer, de ouderlijke slaapkamer en de babykamer zullen vaak gebruikt worden als locatie. Denk van te voren even goed na over het dekbed wat erop ligt en aan de warme temperatuur in deze ruimtes. Er is natuurlijk tussendoor tijd om te voeden en te knuffelen.


Na de fotoshoot

Jullie krijgen na de fotoshoot een link die afgeschermd is met een wachtwoord waar jullie je foto’s kunnen uitzoeken. Jullie sturen mij een mailtje met de fotonummers van de uitgezochte beelden. Wanneer de selectie binnen is ga ik de beelden netjes bewerken voor jullie en krijgen jullie ze meestal binnen 2 weken nadat de selectie is doorgegeven. Wanneer de foto’s bewerkt zijn krijgen jullie de foto’s aangeleverd via WeTransfer.

Prijzen

Newborn

€150

Maximaal 2 personen

10 bewerkte foto’s

90 minuten

Verstuurd via WeTransfer


Extra personen tijdens de shoot?

€10,- per persoon

Zwangerschap & Newborn

€230

Maximaal 3 personen

10 bewerkte foto’s per shoot

90 minuten

Verstuurd via WeTransfer


Extra personen tijdens de shoot?

€10,- per persoon

Extra foto’s

Eén extra foto kost €7,50

Vijf extra foto’s kosten €35,-

Tien extra foto’s kosten €65,-

Galerij


Het boeken van een fotoshoot betekent dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto’s op mijn website en/of social media. Als je dit liever niet wilt, meld dit dan graag tijdens het boeken van een fotoshoot. Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.