Newborn

Werkwijze

Een newborn shoot is een unieke manier om je de pasgeboren baby vast te leggen. Hiermee heb je later een mooie herinnering om op terug te kijken.

Voor de fotoshoot
Het is handig om tijdens de zwangerschap al een reservering te maken. Zodra de baby is geboren neem je contact op voor het maken van de definitieve afspraak voor de newborn shoot. Het liefste fotografeer ik baby’s tussen de 8 en 14 dagen.

Tijdens de fotoshoot
De duur van de shoot hangt af van de baby, gemiddeld zal dit 1 tot 1,5 uur zijn. Zorg ervoor dat de kleine altijd van te voren een schone luier en/of de voeding heeft gehad, zodat hij/zij daarna heerlijk in slaap kan vallen.
De woonkamer, de ouderlijke slaapkamer en de babykamer zullen vaak gebruikt worden als locatie. Denk van te voren even goed na over het dekbed wat erop ligt en aan de warme temperatuur in deze ruimtes. Er is natuurlijk tussendoor tijd om te voeden en te knuffelen.

Na de fotoshoot
Jullie krijgen na de fotoshoot een link die afgeschermd is met een wachtwoord waar jullie je  foto’s kunnen uitzoeken. Jullie sturen mij een mailtje met de fotonummers van de uitgezochte beelden. Wanneer de selectie binnen is ga ik de beelden netjes bewerken voor jullie en krijgen jullie ze meestal binnen 2 weken nadat de selectie is doorgegeven.
Wanneer de foto’s bewerkt zijn krijgen jullie de foto’s aangeleverd via WeTransfer.

Newborn

t/m 3 personen
€120,-
90 minuten
Locatie
Incl. 10 bewerkte foto’s
Verstuurd via WeTransfer

Extra personen?
€10,- per persoon

 

Extra foto's bestellen?

Hiervoor gelden de volgende prijzen
1 extra foto is €7,50
5 extra foto’s zijn €35,-
10 extra foto’s zijn €65,-

Het boeken van een fotoshoot betekent dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto’s op mijn website en/of social media. Als je dit liever niet wilt, meld dit dan graag tijdens het boeken van een fotoshoot. Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.