Newborn

De eerste dagen na de geboorte gaan zo snel voorbij.

Daarom is het extra belangrijk om deze goed vast te leggen.

Voor de fotoshoot

Het is handig om tijdens de zwangerschap al een reservering te maken. Zodra de baby is geboren neem je contact op voor het maken van de definitieve afspraak voor de newborn shoot. Het liefste fotografeer ik baby’s tussen de 8 en 14 dagen.


Tijdens de fotoshoot

De duur van de shoot hangt af van de baby, gemiddeld zal dit 1 tot 1,5 uur zijn. Zorg ervoor dat de kleine altijd van te voren een schone luier en/of de voeding heeft gehad, zodat hij/zij daarna heerlijk in slaap kan vallen. De woonkamer, de ouderlijke slaapkamer en de babykamer zullen vaak gebruikt worden als locatie. Denk van te voren even goed na over het dekbed wat erop ligt en aan de warme temperatuur in deze ruimtes. Er is natuurlijk tussendoor tijd om te voeden en te knuffelen.


Na de fotoshoot

Na afloop van de fotoshoot zal ik een eerste selectie maken van de foto’s. Deze foto’s upload ik voor jullie in een persoonlijke galerij, deze is afgeschermd met een wachtwoord. In deze galerij kunnen jullie een selectie maken van jullie favoriete foto’s. Wanneer de selectie bij mij binnen is ga ik de beelden netjes bewerken en krijgen jullie ze meestal binnen 2 weken nadat de selectie is doorgegeven.

Prijzen

Pakket A

€165

Maximaal 3 personen

10 bewerkte foto’s

90 minuten

Verstuurd via WeTransfer


Extra personen tijdens de shoot?

€10,- per persoon

Pakket B

€200

Maximaal 3 personen

15 bewerkte foto’s per shoot

90 minuten

Verstuurd via WeTransfer


Extra personen tijdens de shoot?

€10,- per persoon

Pakket C

€265

Maximaal 3 personen

25 bewerkte foto’s per shoot

90 minuten

Verstuurd via WeTransfer


Extra personen tijdens de shoot?

€10,- per persoon

Galerij


Het boeken van een fotoshoot betekent dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto’s op mijn website en/of social media. Als je dit liever niet wilt, meld dit dan graag tijdens het boeken van een fotoshoot. Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.