Portret

Tijdens een portret fotoshoot wil ik je graag op je allermooist vastleggen.

Mijn doel is om jou versteld te laten staan van jezelf.

Voor de fotoshoot

Voor een mooie portret van jezelf of dierbaren ben je bij mij aan het goede adres. Dit is mogelijk in de studio, maar ook op locatie. Mail of bel mij voor het reserveren van een portret fotoshoot. We gaan samen opzoek naar een beschikbare datum en tijd.


Tijdens de fotoshoot

Voordat we van start gaan bespreken we nogmaals je wensen. Hierna gaan we beginnen, ik leg mensen graag vast zoals ze zijn. Ik ga je niet al te veel regisseren, tenzij je daarom vraagt. Natuurlijk geef ik je wel aanwijzingen die een pose net wat mooier en beter belicht maakt. Tussendoor kun je de beelden op de laptop zien,

deze worden direct getoond.


Na de fotoshoot

Na afloop van de fotoshoot zal ik een eerste selectie maken van de foto’s. Deze foto’s upload ik voor je in een persoonlijke galerij, deze is afgeschermd met een wachtwoord. In deze galerij kun je een selectie maken van jouw favoriete foto’s. Wanneer de selectie bij mij binnen is ga ik de beelden netjes bewerken voor je en krijg je ze meestal binnen 2 weken nadat de selectie is doorgegeven. Wanneer de foto’s bewerkt zijn krijg je de foto’s aangeleverd via WeTransfer.

Prijzen

Basis

€70

Eén persoon

8 bewerkte foto’s

30 minuten

Verstuurd via WeTransfer

Uitgebreid

€90

Maximaal 2 personen

8 bewerkte foto’s

45 minuten

Verstuurd via WeTransfer

Extra foto’s

Eén extra foto kost €7,50

Vijf extra foto’s kosten €35,-

Tien extra foto’s kosten €65,-

Galerij


Het boeken van een fotoshoot betekent dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto’s op mijn website en/of social media. Als je dit liever niet wilt, meld dit dan graag tijdens het boeken van een fotoshoot. Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.