Zwangerschap

Er groeit een klein wondertje in je buik. Van harte gefeliciteerd met

dit geweldige nieuws & geniet van deze tijd samen!

Voor de fotoshoot

De beste tijd voor om een zwangerschaps fotoshoot te plannen is tussen de 32 en 36 weken. Het ligt er natuurlijk aan wat voor jou het juiste moment is, afhankelijk van hoe snel je buik groeit. We gaan samen opzoek naar een geschikte datum en tijd voor de fotoshoot. Daarnaast bespreken we de mogelijke locaties waar we de foto’s gaan maken.


Tijdens de fotoshoot

We spreken af op de locatie waar we gaan fotograferen. Samen gaan we de omgeving verkennen en opzoek naar de mooiste plekken. Tijdens de shoot is het belangrijk dat je kleding draag waar jij je fijn in voelt. En waar je buik mooi in uit komt, want deze staat natuurlijk centraal tijdens de fotoshoot. Heb je een idee gezien die je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken!


Na de fotoshoot

Na afloop van de fotoshoot zal ik een eerste selectie maken van de foto’s. Deze foto’s upload ik voor jullie in een persoonlijke galerij, deze is afgeschermd met een wachtwoord. In deze galerij kunnen jullie een selectie maken van jullie favoriete foto’s. Wanneer de selectie bij mij binnen is ga ik de beelden netjes bewerken en krijgen jullie ze meestal binnen 2 weken nadat de selectie is doorgegeven.

Prijzen

Pakket A

€100

Maximaal 2 personen

5 bewerkte foto’s

60 minuten

Verstuurd via WeTransfer


Extra personen tijdens de shoot?

€10,- per persoon

Pakket B

€135

Maximaal 2 personen

10 bewerkte foto’s

60 minuten

Verstuurd via WeTransfer


Extra personen tijdens de shoot?

€10,- per persoon

Pakket C

€200

Maximaal 2 personen

20 bewerkte foto’s

60 minuten

Verstuurd via WeTransfer


Extra personen tijdens de shoot?

€10,- per persoon

Galerij


Het boeken van een fotoshoot betekent dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto’s op mijn website en/of social media. Als je dit liever niet wilt, meld dit dan graag tijdens het boeken van een fotoshoot. Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.