Zwangerschap

Er groeit een klein wondertje in je buik. Van harte gefeliciteerd met

dit geweldige nieuws & geniet van deze tijd samen!

Voor de fotoshoot

De beste tijd voor om een zwangerschaps fotoshoot te plannen is tussen de 32 en 36 weken. Het ligt er natuurlijk aan wat voor jou het juiste moment is, afhankelijk van hoe snel je buik groeit. We gaan samen opzoek naar een geschikte datum en tijd voor de fotoshoot. Daarnaast bespreken we de mogelijke locaties waar we de foto’s gaan maken.


Tijdens de fotoshoot

We spreken af op de locatie waar we gaan fotograferen. Samen gaan we de omgeving verkennen en opzoek naar de mooiste plekken. Tijdens de shoot is het belangrijk dat je kleding draag waar jij je fijn in voelt. En waar je buik mooi in uit komt, want deze staat natuurlijk centraal tijdens de fotoshoot. Heb je een idee gezien die je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken!


Na de fotoshoot

Jullie krijgen na de fotoshoot een link die afgeschermd is met een wachtwoord waar jullie je foto’s kunnen uitzoeken. Jullie sturen mij een mailtje met de fotonummers van de uitgezochte beelden. Wanneer de selectie binnen is ga ik de beelden netjes bewerken voor jullie en krijgen jullie ze meestal binnen 2 weken nadat de selectie is doorgegeven. Wanneer de foto’s bewerkt zijn krijgen jullie de foto’s aangeleverd via WeTransfer.

Prijzen

Zwangerschap

€100

Maximaal 2 personen

8 bewerkte foto’s

60 minuten

Verstuurd via WeTransfer

Extra personen tijdens de shoot?

€10,- per persoon

Zwangerschap & Newborn

€230

Maximaal 3 personen

10 bewerkte foto’s per shoot

60 minuten

Verstuurd via WeTransfer

Extra personen tijdens de shoot?

€10,- per persoon

Extra foto’s

Eén extra foto kost €7,50

Vijf extra foto’s kosten €35,-

Tien extra foto’s kosten €65,-

Verstuurd via WeTransfer

Galerij


Het boeken van een fotoshoot betekent dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto’s op mijn website en/of social media. Als je dit liever niet wilt, meld dit dan graag tijdens het boeken van een fotoshoot. Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.