Zwangerschap

Werkwijze

Van harte gefeliciteerd, jullie verwachten een kleintje ! Een perfect moment om vast te laten leggen, want het blijft bijzonder dat er een nieuw leven in je groeit.

Voor de fotoshoot
Mail of bel mij voor het reserveren van een zwangersschapshoot. Deze wordt vaak ingepland tussen de 32/36 weken. Stuur een mailtje met daarin data die je voorkeur hebben. Aan de hand van jullie wensen bespreken we samen een locatie buiten of bij jullie thuis. Heb je zelf een leuk idee? Laat het mij weten, dan maken we er samen een mooi resultaat van.

 Tijdens de fotoshoot
We spreken af op de locatie waar we gaan fotograferen. Samen gaan we de omgeving verkennen en opzoek naar de mooiste plekken. Tijdens de zwangerschapsshoot nemen we alle tijd om mooie foto’s van je te maken. Natuurlijk mag je partner ook mee op de foto. Heb je al kinderen? Dan betrek ik hun er ook graag bij.

Na de fotoshoot
Jullie krijgen na de fotoshoot een link die afgeschermd is met een wachtwoord waar jullie je  foto’s kunnen uitzoeken. Hebben jullie een keuze kunnen maken? Dan sturen jullie mij een mailtje terug met de fotonummers van de uitgezochte beelden. Wanneer de selectie binnen is ga ik de beelden netjes bewerken voor jullie en krijgen jullie ze meestal binnen 2 weken nadat de selectie is doorgegeven.
Wanneer de foto’s bewerkt zijn krijgen jullie de foto’s aangeleverd via WeTransfer.

Zwangerschap

t/m 2 personen
€100,-
60 minuten
Locatie
Incl. 8 bewerkte foto’s
Verstuurd via WeTransfer
Extra persoon €10,- extra

Extra foto's bestellen?

Hiervoor gelden de volgende prijzen
1 extra foto is €7,50
5 extra foto’s zijn €35,-
10 extra foto’s zijn €65,-

Het boeken van een fotoshoot betekent dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto’s op mijn website en/of social media. Als je dit liever niet wilt, meld dit dan graag tijdens het boeken van een fotoshoot. Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.